Огласи за вработување

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ФОРМИРАЊЕ НА СОВЕТ НА КОРИСНИЦИ

12.01.2024

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ФОРМИРАЊЕ НА СОВЕТ НА КОРИСНИЦИ
Повеќе
ОДЛУКА за избор на кандидат за вработување на неопределено време по Оглас број 02/2023 година

22.12.2023

ОДЛУКА за избор на кандидат за вработување на неопределено време по Оглас број 02/2023 година
Повеќе
ОДЛУКА за избор на кандидат за вработување на неопределено време по Оглас број 01/2023 година

22.12.2023

ОДЛУКА за избор на кандидат за вработување на неопределено време по Оглас број 01/2023 година
Повеќе
ЗА ИЗБОР НА ПРАВНО ЛИЦЕ КОЕ ВРШИ ДЕЈНОСТ  КОЕ ВРШИ ДЕЈНОСТ ИЛИ ПОСЕДУВА ДОЗВОЛА ЗА СОБИРАЊЕ И/ИЛИ ТРАНСПОРТИРАЊЕ, ПРЕРАБОТКА, РЕЦИКЛИРАЊЕ И УНИШТУВАЊЕ НА ОТПАД

18.09.2023

ЗА ИЗБОР НА ПРАВНО ЛИЦЕ КОЕ ВРШИ ДЕЈНОСТ КОЕ ВРШИ ДЕЈНОСТ ИЛИ ПОСЕДУВА ДОЗВОЛА ЗА СОБИРАЊЕ И/ИЛИ ТРАНСПОРТИРАЊЕ, ПРЕРАБОТКА, РЕЦИКЛИРАЊЕ И УНИШТУВАЊЕ НА ОТПАД
Повеќе
ОДЛУКА ЗА ВРШЕЊЕ ИЗБОР НА ЕДЕН КАНДИДАТ  ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ  ПО ПАТ НА ИНТЕРЕН ОГЛАС

14.08.2023

ОДЛУКА ЗА ВРШЕЊЕ ИЗБОР НА ЕДЕН КАНДИДАТ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ ПО ПАТ НА ИНТЕРЕН ОГЛАС
Повеќе
Повторен Јавен Оглас бр. 03-745/6

07.11.2022

Повторен Јавен Оглас бр. 03-745/6
ЈУ ДЕТСКИ ДОМ „11 ОКТОМВРИ“- СКОПЈЕ, врз основа на член 42 став 3 од Законот за користење...
Повеќе

  • 1
  • 2

За подобра иднина, во допир со сегашноста.

Добивајте бесплатно месечни пораки со новости и технички информации.