Настани

Есенско хортикултурно уредување

02.11.2023

Есенско хортикултурно уредување
Вредните рачиња на децата од Малите Групни Домови повторно се погрижија за разубавување на дворот од нашата Установа
ДОНАЦИЈА ОД ЗЛС

04.07.2023

ДОНАЦИЈА ОД ЗЛС
Донација витамини и додатоци во исхрана од Нашите пријатели, ЗДРУЖЕНИЕ НА ЛЕКАРИ СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ кои секогаш се грижат за здравјето на децата
Пролетно уредување на дворот

23.06.2023

Пролетно уредување на дворот
Децата од Малите Групни Домови се погрижија за пролетното уредување на дворот во Установата. Со детски насмевки го поминавме овој убав ден :)
ЗДРАВЈЕТО ПРЕД СЕ !

14.06.2023

ЗДРАВЈЕТО ПРЕД СЕ !
Голема благодарност до ЗДРУЖЕНИЕТО НА ЛЕКАРИ СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ- ЗЛС кои секогаш несебично се грижат за здравјето на децата од малите групни домови. Извршени се превентивни систематски прегледи.
1  ЈУНИ - Светски ден на Згрижувачките семејства

01.06.2023

1 ЈУНИ - Светски ден на Згрижувачките семејства
„За едно дете да расте среќно, задоволно, исполнето и за да напредува во животот, неопходна му е поддршката која што ја добива во семејството. 1 ви ЈУНИ - ДЕНОТ НА ЗГРИЖУВАЧКИТЕ СЕМЕЈСТВА
КОМУНИКАЦИСКА КАМПАЊА ЗА ЗГРИЖУВАЧКИ СЕМЕЈСТВА

17.05.2023

КОМУНИКАЦИСКА КАМПАЊА ЗА ЗГРИЖУВАЧКИ СЕМЕЈСТВА
Одржана комуникациска средба по повод новата Комуникациска капмања за згрижувачки семејства, во кои учествуваа Министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска, претставници на МТСП, претставници од УНИЦЕФ и згрижувачките семејства.

За подобра иднина, во допир со сегашноста.

Добивајте бесплатни месечни пораки со новости и тековни информации.