Донирајте

Наредниот број е резервиран за вас :)

Број на донации: 8.050

Би сакале да помогнете со донација? Внесете ги Вашите информации или закажете состанок. Нашиот тим ќе ве исконтактира во најбрз можен рок.

Донаторска жиро сметка: 1500102593 785 11 Буџетски корисник

Приходно конто 725939, програм 42, образец ПП-50

Направете донација

За подобра иднина, во допир со сегашноста.

Добивајте бесплатни месечни пораки со новости и тековни информации.